Work Happy | 16 jaar ervaring
Work Happy | 16 jaar ervaring

Samenwerken met Lead Healthcare

UW PARTNER VOOR AL UW ZORGVRAGEN

Iedere zorginstelling staat voor een andere uitdaging. Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare doet sinds 2006 net even meer. Daarom bieden wij altijd een advies en dienst op maat: consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectie trajecten.

Lead Healthcare: uw partner in de zorg

De samenwerking die wij nastreven gaat veel verder dan die van opdrachtgever-leverancier. Als partner voelen wij ons betrokken bij jullie personele uitdagingen. Wij nemen daarmee ook verantwoordelijkheid en ondersteunen bij het optimaliseren van processen en de organisatie.

Tijdens onze samenwerking weet u precies wat u kunt verwachten. Een vaste accountmanager van Lead Healthcare zorgt voor borging van werkafspraken, continuïteit in dienstverlening en een vast aanspreekpunt. De accountmanager is jullie eerste ‘single point of contact’. In het uitdragen van het partnerschap vragen wij ook vanuit uw organisatie een vast contactpersoon voor de accountmanager om de korte lijnen te waarborgen.

Met 1000+ zorgprofessionals in vaste dienst, 600+ ZZP’ers en onze kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken: meer werkgeluk in de zorg.

Een duurzame relatie

Wij houden van persoonlijk contact. Met onze zorgprofessionals én opdrachtgevers. Elke zorginstelling is uniek, met zijn eigen uitdagingen en wensen. Wij investeren in een relatie en in elkaar leren kennen. Gewoon omdat we geloven dat we dan pas echt zorgprofessionals met de juiste kwalificaties en ervaring kunnen aanbieden.

Onze samenwerking en communicatie is transparant, zo weet u precies wat u kunt verwachten. U heeft contact met één vaste accountmanager voor de borging van afspraken en continuïteit in dienstverlening. Om korte lijnen te behouden, vragen wij u ook om één contactpersoon.

Persoonlijk contact én transparante communicatie. Dat kunt u van ons als partner verwachten!

Meer werkgeluk in de zorg

Vanuit ons hoofdkantoor in Baarn helpen wij dagelijks zorginstellingen met specifieke zorgvragen. Met 1000+ zorgprofessionals in vaste dienst, 600+ ZZP’ers en onze kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken: meer werkgeluk in de zorg.

Bij Lead Healthcare draait alles om werkgeluk. Daar zetten wij ons dagelijks voor in, zodat onze professionals kunnen doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren.  

Waarom werken met Lead Healthcare?

 • Gedreven, deskundige en zorgprofessionals met een positieve instelling
 • Ondersteuning bij diverse zorgvragen én in verschillende vakgebieden
 • Jarenlange ervaring én kennis in de zorgsector en van de arbeidsmarkt
 • Oog voor onze zorgprofessionals én opdrachtgevers

Meer werkgeluk in de zorg 

Bij Lead Healthcare draait alles om werkgeluk. Door goed voor onze zorgprofessionals te zorgen, dus onze vaste collega's maar óók de zzp'ers in de zorg die wij bemiddelen, kunnen zij doen wat ze het liefste doen: mensen helpen. Want alleen een happy professional is in staat om de best mogelijke bijdrage aan de zorg te leveren. En daar pluk jij als opdrachtgever de vruchten van. 

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

16+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Met 1000+ zorgprofessionals, 1800+ ZZP’ers en ons kantoorteam dragen we bij aan onze gezamenlijke missie: meer werkgeluk in de zorg. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.