Work Happy | 16 jaar ervaring

Werken bij Lead Healthcare

Wij staan voor je klaar

Elke zorgprofessional is anders. Wij staan je graag bij in jouw carrière. Of je nog moet beginnen, net bent afgestudeerd, of al ervaring hebt. Wij zijn er voor je. Ook voor zzp'ers in de zorg: we hebben de leukste opdrachtgevers en houden persoonlijk contact.

we zijn er ook voor zzp'ers!

Met plezier naar je werk. Elke dag.

Met 2000+ zorgverleners, 600+ opdrachtgevers en onze kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken. Wat houdt het werken bij Lead Healthcare in? Je leest het hier.

Wat kun je als zorgprofessional bij Lead Healthcare verwachten?

 • Individuele aandacht
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Waardering
 • Vrijheid en flexibiliteit
 • Uitdagende werkomgeving
 • Clubgevoel / Onderdeel van een club gelijkgestemde zorgverleners


Korte lijntjes en écht aandacht voor jou als persoon.

Bij ons staat de zorgverlener centraal. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk heel belangrijk. Je wordt begeleid en gecoacht door een persoonlijke teammanager die zelf ook in het vak werkt. Hij/zij kan jou dus goed ondersteunen en adviseren. Jouw teammanager luistert naar wat jij wilt doen en wilt bereiken. Wij staan altijd voor je klaar. Zit je ergens mee? Dan lossen we dit samen op!

Wij nemen je mee in je persoonlijke ontwikkeling.

Geniet van onze trainingen, cursussen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden om de zorgverlener te worden die jij wilt zijn. Dit begint bij onze loopbaancoach die jou helpt met een persoonlijk ontwikkelplan. Je kunt bij Lead Healthcare groeien, als mens en als professional.  

We waarderen ons mensen.

Jij bent heel waardevol. Dat zien en weten wij. Wanneer een opdrachtgever tijdelijk specialistische ondersteuning nodig heeft, ben jij hun redder in nood. Hier staat natuurlijk een goede dosis waardering tegenover. Zowel van ons, als van de opdrachtgevers. En we geven niet alleen complimenten, we belonen onze zorgverleners goed naar prestatie. Want dat verdien je!  

1000+

collega's

8,4

beoordeling Beste Werkgever door collega's

600+

opdrachtgevers met uitdagende opdrachten

16+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgverleners


Wij gaan voor de beste privé-werk balans.

Eerst jouw wensen en behoeften, dan pas onze arbeidsvoorwaarden. Bij Lead Healthcare stemmen we samen af hoe en welke opdracht het beste bij jou past. Wij kijken samen naar de mogelijkheden. Tijdens de opdracht blijven wij in gesprek, zodat de samenwerking naar ieders wens blijft verlopen. Wanneer jij lekker in je vel zit, kun je de beste zorg verlenen aan de patiënt. 

Geen werkdag is hetzelfde.

Opgaan in nieuwe uitdagingen. Omringd worden door steeds weer een andere inspirerende omgeving. Het zijn de nieuwe prikkels die jouw werk uitdagend maken en ervoor zorgen dat jij nog beter wordt in wat je doet!  

Een hecht team met super leuke collega’s.

Als zorgverlener bij Lead Healthcare ben je onderdeel van een club. Een grote club van 1000+ collega’s in de zorg. Wij combineren aandacht voor ontwikkeling, gezondheid, lichaam en geest, vitaliteit, fun en verbinding. Daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Van compleet verzorgde lunches tot gezellige teamuitjes en twee keer per jaar een groot feest! 

Werken bij Lead Healthcare

Een werkgever waar je jezelf kunt zijn.

Wil je meer weten?

Je bent altijd welkom voor een kop koffie. Gewoon lekker laagdrempelig elkaar leren kennen. Dan praten we over de mogelijkheden die wij voor je zien, en kun jij al je vragen stellen.

Neem contact op
 • Jij staat centraal

  We houden van korte lijntjes en hebben écht aandacht voor jou als persoon.

 • Persoonlijk ontwikkelplan

  We bieden trainingen, cursussen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

 • Waardering

  We geven niet alleen complimenten, je krijgt bij ons ook goede arbeidsvoorwaarden. Dat verdien je gewoon.

 • Een hechte club collega's

  Je staat er niet alleen voor. Je wordt onderdeel van een grote club collega's, die samen werken én samen successen vieren.

Meer over de voordelen