Work Happy | 16 jaar ervaring

Alles om jou in je werk te ondersteunen. Work Happy.

Net even anders

Dag en nacht staan zorgprofessionals voor mensen klaar. Ze leveren echt topprestaties. Maar verrassend genoeg is er nauwelijks oog voor de zorgprofessional zelf. Wij pakken het net even anders aan. Voor ons gaat zorg over de wensen en dromen van mensen. Over mensen die beter willen worden én over mensen die alles willen doen om hierbij te helpen.

We zetten onze zorgprofessionals in hun kracht en vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan. Ze krijgen alle mogelijke aandacht, ondersteuning en opleidingen. Ze worden gestimuleerd om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en nemen overal waar ze komen een enorme motivatie, up-to-date kennis en een gezonde dosis positivisme mee. Daarnaast hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin we samenwerken én ontspannen. We organiseren regelmatig teamuitjes en grote events in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn.

Onze kernwaarden

We doen net even meer
We laten mensen groeien
We doen het samen
We doen net even meer
Wij stimuleren om eruit te halen wat erin zit. We creëren mogelijkheden. We doen altijd meer dan van ons verwacht wordt.
We laten mensen groeien
Wij helpen mensen nieuwe stappen te zetten. Door kennis en kunde aan te bieden, geven we meer zelfvertrouwen. Zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.
We doen het samen
Wij nemen de tijd voor elkaar. Hebben oog voor elkaar. We willen weten wat voor de ander belangrijk is en handelen daarnaar.

Work Happy.

Bij Lead Healthcare zorgen we ervoor dat zorgprofessionals topprestaties kunnen leveren en kunnen doen wat ze het liefst doen: mensen helpen. Want wanneer zorgprofessionals met plezier naar het werk gaan, kunnen ze beter voor anderen zorgen. Work Happy.