Ondernemend de zorg vooruithelpen.

Energieke zorgverleners die gaan voor een langer, gelukkiger en gezonder leven. Voor iedereen.

Net even anders

Bij Lead Healthcare doen we het net even anders. Wij zijn continu in ontwikkeling, blijven optimistisch en handelen met een ondernemende bril. We worden geleid door onze sterke visie. Met een betrokken en open blik naar de wereld om ons heen, zoeken we steeds weer naar andere manieren om de zorg te vernieuwen.

Werken & ontspannen

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar het werk gaan. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin we samenwerken én samen ontspannen. Van teamuitjes tot grote events: we komen geregeld samen in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn. Elke dag bereidt ons keukenteam een verse, gezonde, vegetarische lunch in onze eigen professionele keuken. Zodat jij het beste uit je dag kunt halen.

Onze kernwaarden

Ondernemend
Ontwikkeling
Persoonlijk
Ondernemend
Wij hebben een ondernemende houding. Dat betekent dat we niet gaan zitten afwachten, maar doen. Wij zetten aan tot actie en stimuleren om alles eruit te halen wat erin zit. We creëren nieuwe, betere mogelijkheden. Waar een wil is, creëren wij een weg.
Ontwikkeling
In alles wat wij doen komt het altijd neer op het stimuleren van vooruitgang – zodat ieder mens langer, gelukkiger en gezonder kan leven. We ontwikkelen niet alleen baanbrekende technologie of diagnostiek, maar kijken ook voortdurend hoe wij onszelf en onze professionals kunnen verbeteren.
Persoonlijk
Bij ons ben je geen nummertje. We nemen echt de tijd en aandacht. Hoe groot we ook worden, we houden persoonlijk contact. Met onze zorgverleners en onze opdrachtgevers. Want als we hen beter leren kennen, kunnen we meer betekenen. En zo helpen we de zorg weer een stukje vooruit.

Act Beyond

Lead Healthcare doet alles om de ondernemende mentaliteit in elke zorgprofessional wakker te schudden, te stimuleren en uit te dagen. Daarom zeggen we: Let’s act beyond. We kijken voorbij onze eigen dagelijkse taken. Geven elkaar inspiratie en de ruimte voor eigenzinnige ideeën. En tegelijk zoeken we de samenwerking op. Binnen onze organisatie én daarbuiten. Want we hebben elkaar nodig om die grote, positieve impact te maken. Zodat we langer van het leven kunnen genieten, en meer kunnen bijdragen aan de samenleving.