Door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen zorgen we ervoor dat de patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Werkgeluk vormt daarom het uitgangspunt van ons beleid. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd.

Dit is de reden dat we ons zorgbedrijf organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken over KPI’s of salaris met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en zijn er écht relevante opleidingsmogelijkheden.

Ons team

Vanuit ons kantoor in Baarn werken we met een hecht en ambitieus team aan een doel: meer werkplezier voor alle zorgprofessionals.

Onze visie

Door professionals de aandacht te geven die ze verdienen kunnen we werken in de zorg weer de voldoening geven die het ooit had. We gaan voor een toekomst waarin zorgprofessionals weer volop genieten van wat hun baan zo waardevol maakt: écht iets kunnen betekenen voor andere mensen.
" Bij Lead Healthcare kan ik me ontwikkelen en begeleid ik zorgprofessionals bij de volgende stap in hun carriere. "
DAAN GEHRELS, RECRUITER

Onze missie

Bij Lead Healthcare zijn we ervan overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. Want alleen als de zorgprofessional met plezier naar zijn werk gaat krijgt de patiënt de best mogelijke zorg.