Door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen zorgen we ervoor dat de patiënt de best mogelijke zorg krijgt. Werkgeluk vormt daarom het uitgangspunt van ons beleid. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkgeluk toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd.

Dit is de reden dat we ons zorgbedrijf organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en zijn er écht relevante opleidingsmogelijkheden.

Ons team

Vanuit ons kantoor in Baarn werken we met een hecht en ambitieus team aan één doel: meer werkgeluk voor alle zorgprofessionals.

Onze visie

Wij gaan voor een toekomst waarin de zorgprofessional de gelukkigste professional van Nederland is.
" Bij Lead Healthcare kan ik me ontwikkelen en begeleid ik zorgprofessionals bij de volgende stap in hun carrière. "
Jonne Graauw, RECRUITER

Onze missie

Bij Lead Healthcare geloven we dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.