Work Happy | 16 jaar ervaring
Work Happy | 16 jaar ervaring

Op zoek naar ondersteuning of advies?

ERVAREN EN DESKUNDIGE ZORGPROFESSIONALS EN CONSULTANTS KUNNEN MORGEN BIJ U AAN DE SLAG

Lead Healthcare begrijpt met welke uitdagingen zorginstellingen worden geconfronteerd. Van geschikte zorgprofessionals tot uitdagende IT projecten. Daarom brengen wij zorgprofessionals en zorginstellingen samen die écht bij elkaar passen. Als opdrachtgever weet jij precies wat je kunt verwachten van onze zorgprofessionals. Zij zijn gemotiveerd, hebben een ondernemende houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. En met ondernemend bedoelen we: vooruitkijken, denken én doen. Zo krijgt de patiënt de beste zorg.

Duurzame relatie 

Bij Lead Healthcare staat een duurzame relatie centraal. Wij vinden het belangrijk om de organisatie en de wensen te kennen. Aan de hand daarvan bieden we altijd een advies en oplossing op maat. Van consultancy-opdrachten, tijdelijke versterking door één van onze zorgprofessionals en werving- en selectie trajecten: Lead Healthcare is uw partner in de zorg. 

Nadat wij de wensen en behoeften van uw organisatie in kaart hebben gebracht, zoeken wij een gepaste oplossing. Indien wij een kandidaat aandragen, doorlopen wij een uitgebreide selectieprocedure. Zo krijgt u de zorgprofessional die perfect aansluit bij uw zorgvraag.

De ondersteuning die uw zorginstelling verdient

Tijdens de opdracht, consultancy of personele ondersteuning, houden wij nauw contact. We evalueren onze samenwerking regelmatig. Met uw organisatie én de zorgprofessional. De apotheker, apothekersassistent, basisarts, doktersassistente, verpleegkundige of andere zorgverlener heeft een eigen teammanager die zelf ook een achtergrond in de zorg heeft. De teammanager heeft regelmatig contact over de opdracht en denkt mee bij uitdagende vraagstukken. Op die manier krijgt u de maximale ondersteuning die uw zorginstelling verdient.  

Zorgoplossingen op maat

Een goede samenwerking begint bij goede communicatie. Wij brengen eerst de behoeften van de zorginstelling in kaart, om vervolgens een gepast advies te geven. Daarna gaan we aan de slag met een selectie aan zorgprofessionals. De kandidaten doorlopen een grondige procedure. En dat allemaal zodat u een zorgprofessional krijgt die écht bij de zorginstelling én vraag past.

Snel schakelen, laagdrempelig en persoonlijk

Zo zou Siri Straathof, Manager Behandeling bij Goudenhart, het contact met Lead Healthcare omschrijven. ‘Een zorgbedrijf met aandacht’. Een samenwerking waar we trots op zijn.

1000+

zorgprofessionals

600+

opdrachtgevers

8,4

Beste Werkgever beoordeling door collega's

16+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgprofessionals

Een greep uit onze opdrachtgevers

Een zorgprofessional en zorginstelling die bij elkaar passen. Daar gaan wij voor. Wij werken met gemotiveerde en happy professionals die qua ontwikkeling nooit stilstaan. Zo krijgt de patiënt de beste zorg. Zij gingen u voor:

Werken met Lead Healthcare

Van organisatorische tot personele vraagstukken van zorginstellingen, Lead Healthcare is uw partner in de zorg.

Meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Wij staan voor u klaar.

Neem contact op
 • Zorgprofessionals met een ondernemende mentaliteit

  Onze mensen hebben een hart voor zorg en zijn gemotiveerd om het anders, beter en sneller te doen.

 • Een duurzame samenwerking

  We evalueren regelmatig met onze opdrachtgevers om de samenwerking en resultaten te bevorderen.

 • Ondersteuning op maat

  De organisatie en wensen kennen. Alleen zo kunnen wij het meeste betekenen. En dat streven we na.

 • Persoonlijk contact

  De communicatie met Lead Healthcare is altijd persoonlijk, snel en professioneel.