Ondernemend de zorg vooruithelpen.

Het verschil maken voor de patiënt, de organisatie én jezelf

Volop kansen, afwisseling en uitdaging in je werk

Geen dag is hetzelfde als verpleegkundige. Het werk is zeer divers en je ontmoet veel patiënten die allemaal een andere soort zorg nodig hebben. Je begeleidt en ondersteunt patiënten met medische verzorging en verpleging én vormt het eerste aanspreekpunt. Niet alleen voor de patiënt, maar ook voor hun naasten. De verpleegkundige staat het dichtst bij de patiënt en weet daardoor heel goed waar een patiënt behoefte aan heeft. En die behoefte is niet altijd medisch van aard. Want naast medische en persoonlijke verzorging en verpleging, speelt aandacht voor de patiënt ook een grote rol in het werk van een verpleegkundige.

Verpleegkundigen zijn van vitaal belang

Verpleegkundigen zijn van vitaal belang voor de kwaliteit van onze zorg. Niet alleen in het zorgtraject van de patiënt, maar ook voor de organisatie waarin je werkt. Als verpleegkundige kun jij het verschil maken. Hoe houd je meer tijd over voor directe patiëntenzorg? Kunnen dagbehandelingen thuis plaatsvinden? Hoe zorg je in dat geval voor de benodigde bewaking en monitoring? Een aantal van de vragen waar veel zorginstellingen mee zitten, en waar Lead Healthcare graag aan meehelpt.  

1000+

zorgverleners

600+

opdrachtgevers

2022

beste werkgever in de zorg

15+

jaar ervaring in het bemiddelen van zorgverleners

Werken als verpleegkundige 

Onze verpleegkundigen werken bij veel verschillende zorginstellingen, die ons benaderen met een specifieke zorgvraag. Van specialistische ondersteuning tot hele zorgtrajecten: ze hebben net wat extra kennis en kunde nodig en dat kunnen wij hen bieden. Door de juiste verpleegkundige bij de juiste zorginstelling te plaatsen. Waar je gaat werken is afhankelijk van de richting die je binnen je opleiding hebt gekozen, je specialisme en jouw wensen. Je kunt als algemeen verpleegkundige aan de slag, maar bijvoorbeeld ook als oncologieverpleegkundige of kinderverpleegkundige.  

Verschillende zorginstellingen 

Waar je gaat werken, ligt aan de ondersteuning die de opdrachtgever nodig heeft. Zo kun je in het ziekenhuis op een afdeling of de eerste hulp werken, in een verzorgingstehuis, in de thuiszorg of andere medische instellingen. De werkzaamheden die je zult gaan uitvoeren zullen per zorginstelling verschillen. Voor elke opdracht kijken wij welke verpleegkundige op dat moment het meest kan betekenen voor de opdrachtgever. We kijken daarbij niet alleen naar scholing en ervaring, maar houden ook rekening met de wensen van onze zorgverleners. Dit doen we samen.  

De duur van de opdrachten varieert: van een aantal maanden tot een jaar, afhankelijk van de zorgvraag. Dat houdt dus in dat je op verschillende opdrachten kunt worden geplaatst. Zo kun jij nóg meer kennis en ervaring op doen en ontdek je waar jouw passie als verpleegkundige ligt. Je bouwt daardoor ook een groot netwerk op. Je bent onderdeel van veel verschillende zorgteams waar je nauw mee samenwerkt.  

Parallex-image

Oog voor jou 

Of je nou in een ziekenhuis, verzorgingstehuis of in de thuiszorg werkt, we verliezen jou niet uit het oog. Je hebt regelmatig contact met jouw teammanager, die zelf ook verpleegkundige is. Daardoor begrijpt jouw teammanager je precies en krijg je relevant advies. De persoonlijke gesprekken die jullie met elkaar voeren, gaan niet alleen over jouw werkzaamheden en de voortgang van de opdracht. Jouw teammanager heeft oog voor jouw ontwikkelingsbehoefte en denkt met je mee. Wil je doorgroeien? Wij kijken graag hoe we jou daarin kunnen begeleiden.  

Wij zijn pas tevreden als jij met plezier naar je werk gaat. We hechten daarom veel waarde aan jouw wensen. We stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Je kunt bijvoorbeeld trainingen volgen, of deelnemen aan ons Vitality programma. Omdat jij de zorgvragen van patiënten beter kunt beantwoorden wanneer jij lekker in je vel zit. En zo helpen we samen de zorg vooruit.  

Waardering voor onze verpleegkundigen  

Bij ons ben je niet één van de vele verpleegkundigen. Maar gewoon jezelf. En jij weet het beste wat je nodig hebt. Niet alleen in je werkzaamheden, maar ook op het gebied van beloning. Jouw wensen staan centraal. Wil je wel of geen leaseauto die je ook privé mag rijden? Meer of minder vakantiedagen? Het is aan jou. En je salaris? Dat is bovengemiddeld. Want dat verdien je gewoon. Wij garanderen daarbij dat je bij ons altijd de beste arbeidsvoorwaarde krijgt.  

Ervaring opdoen en verder leren als verpleegkundige 

Onze opdrachtgevers vertrouwen op de ervaring en expertise van Lead Healthcare en haar zorgverleners. Als je die ervaring nog niet hebt, dan krijg je bij ons de kans om die op te doen. Het kan best spannend zijn om aan de slag te gaan als net afgestudeerde verpleegkundige. Je staat er daarom nooit alleen voor. Je komt terecht in een team met andere verpleegkundigen, en kunt ook rekenen op een ervaren team van artsen en coaches.  

Jouw teammanager begrijpt je en ondersteunt je op jouw pad naar ervaring. Je kunt altijd terecht voor een goed gesprek. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelingen in je vakgebied. En dat gaat vaak vanzelf. Omdat je in verschillende zorginstellingen komt te werken, ontdek je snel verschillende werkwijzen en werkculturen. Zo krijg je de fijne kneepjes van het vak snel onder de knie.  

Ontwikkeling 

Heb je de behoefte om je verder te ontwikkelen? Wij geven jou de mogelijkheid om interne geaccrediteerde scholing en trainingen te volgen die voor jouw opdracht relevant zijn. Samen met jouw collega-verpleegkundigen volg je masterclasses en vakinhoudelijk onderwijs. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Daarom hebben wij een onderwijsprogramma opgesteld waar zowel jouw eigen groei, als inhoudelijke verdieping centraal staan. 

Lead Healthcare kijkt niet naar óf mijn wensen waargemaakt kunnen worden, maar hóe, verpleegkundige Britt

 

Een hechte club zorgverleners 

Lead Healthcare bestaat uit zorgverleners uit verschillende disciplines. Van verpleegkundigen en basisartsen tot apothekers en apothekersassistenten. We houden ons allemaal bezig met een ander vakgebied, maar we gaan wel voor hetzelfde doel. Een langer, gelukkiger en gezonder leven. Voor iedereen.  

Samen gaan we voor die positieve impact, dus samen vieren we ook alle mooie momenten. Regelmatig organiseren we landelijke en regionale events waar je collega’s kunt leren kennen. Van een Zomerfair tot de Baking club, en ons jaarlijkse knalfeest. Alleen voor verpleegkundigen, of voor onze hele club zorgverleners: als al onze zorgverleners en kantoormedewerkers bij elkaar zijn ervaar je de gezelligheid en steun van onze hechte club. 

Werken via Lead Healthcare in 6 stappen

  • Solliciteren: pas jij bij de openstaande vacature?
  • Kennismaken: wie ben jij? Wie zijn wij? En wat kan Lead Healthcare voor jou betekenen?
  • Een warm welkom en de start van je onboarding: ons bedrijf beter leren kennen!
  • Je eerste opdracht: starten op een nieuwe werkplek. Nieuwe ervaringen, nieuwe mensen!
  • Persoonlijk contact met je teammanager: hoe gaat het met je? Hoe vind je de opdracht?
  • Ontwikkeling: waar heb je behoefte aan? Wat zou je willen bereiken?