Ondernemend de zorg vooruithelpen.

Verhalen

Verhalen uit de zorg door onze professionals.

Filter de verhalen per functie
Jean en Rose
ZZP

Hoe de Afrikaanse Jean en Rose in Nederland herenigd werden

Jean zag Rose geboren worden. Jarenlang waren ze buren en hun vaders goede vrienden. Jean had een oogje op Rose en hij wist het zeker: later zou ze zijn vrouw worden. Ze verloren elkaar uit het oog, maar vonden elkaar weer terug nadat ze beide naar Nederland gevlucht waren. Jean kan zijn geluk niet op en mag Rose inmiddels al 17 jaar zijn vrouw noemen. Ze delen niet alleen vier prachtige kinderen, maar ook hun passie voor de zorg. Jean en Rose nemen ons mee in hun verhaal.
Verder lezen
Chirgillio
ZZP

Chirgillio werkt als ZZP’er en runt zijn eigen zorgorganisatie

Passie voor de zorg wordt Chirgillio met de paplepel ingegoten. Als kind ging hij al mee de wijk in. Met zijn moeder, een verpleegkundige met een hart voor de zorg. Chirgillio was er al snel uit, hij wordt verzorgende IG. Inmiddels is hij een echte workaholic. 50 uur in de week werkt Chirgillio als zzp’er in de zorg. Daarnaast runt hij zijn eigen zorgbedrijf. Wat hem drijft? De dankbaarheid van de cliënten. Chirgillio neemt ons mee in zijn verhaal.
Verder lezen
Floor
Basisarts

Floors zoektocht naar een specialisatie die bij haar past

Floor begon vol enthousiasme aan de studie Geneeskunde. Welke kant ze daarna op wilde? Ze had geen idee. Huisarts, kinderarts, AVG arts en arts ouderengeneeskunde. Het heeft de revue allemaal gepasseerd. Haar doel? Dat heeft Floor nog niet gevonden. Lead Healthcare helpt haar vooruit in deze voortdurende zoektocht. Floor neemt ons mee.
Verder lezen
Willemijn
Verpleegkundige

Van dansopleiding naar teammanager verpleegkundigen

Van het volgen van een dansopleiding naar teammanager verpleegkundigen bij Lead Healthcare. Willemijn haar toekomst pakte niet uit als verwacht. Toch heeft ze nog geen moment spijt gehad van haar keuze. Willemijn voelt zich helemaal op haar plek. Haar doel? Samen met andere verpleegkundigen ontdekken waar ze gelukkig van worden. Ze gunt iedereen hetzelfde werkgeluk dat ze zelf ervaart. Willemijn neemt ons mee in haar verhaal.
Verder lezen
Wesley
Basisarts

Hoe Wesley met zijn signalerende functie ongehoorde artsen vooruit helpt

In opleiding tot huisarts en docent bij Lead Healthcare. Voor de meesten veel te druk, maar niet voor Wesley. Goede energie en enthousiasme. Dat haalt hij uit zijn begeleiding van jonge artsen. Ermee stoppen als hij volleerd huisarts is geworden? Geen denken aan. Wesley zou het liefst naast intervisie-avonden ook nog onderwijs geven. Wesley vertelt zijn verhaal.
Verder lezen
Reinier
Basisarts

Zelfverzekerder en meer lef door een loopbaancoach

Tropenarts, chirurg en huisarts. Reinier wisselde steeds van toekomstplan. Nu is hij vastberaden. Hij studeerde geneeskunde in Leiden en deed veel werkervaring op als basisarts chirurgie. Toen maakte hij een radicale keuze. Reinier wordt psychiater. Hoe zijn zoektocht verliep? Reinier vertelt zijn verhaal.
Verder lezen