Work Happy | 16 jaar ervaring
Work Happy | 16 jaar ervaring

Ontdek de mogelijkheden als basisarts bij Lead Healthcare

Als basisarts heb je een duidelijk doel voor ogen: het verlenen van de beste zorg aan patiënten. Maar misschien wil je ook graag je specialiseren en vraag je je af welke mogelijkheden er zijn. Bij Lead Healthcare bieden we jou de kans om te ontdekken waar jouw zorghart écht sneller van gaat kloppen. Je ontdekt je passie en doet de nodige ervaring op in de zorg. We hechten grote waarde aan jou als persoon, omdat we geloven dat een arts die zichzelf kan zijn de beste zorg kan bieden.

Vind jouw vacature
Nurse

Wat kun je als basisarts verwachten bij Lead Healthcare?

  • Ontdek welk specialisme perfect bij jou past én vergroot jouw kansen voor een opleidingsplek.
  • Persoonlijke aandacht, iets wat in de zorg vrij uniek is maar voor ons heel normaal.
  • Een op maat gemaakt ontwikkeltraject met vakinhoudelijk onderwijs en intervisie-avonden.
  • Een werkplek waar jouw waarde wordt erkend en gewaardeerd.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een salaris boven de CAO-norm en een 13e maand.
  • Een hechte groep van zorgprofessionals met diverse achtergronden.

Elke arts is uniek

Bij Lead Healthcare groei je niet alleen als basisarts, maar ook als mens. Je bent continu in beweging, letterlijk en figuurlijk. Je wilt het beste uit jezelf halen om zo elke dag topprestaties te kunnen leveren. Jij bent er voor de patiënt en wij zijn er voor jou. We begrijpen dat elke arts uniek is en andere behoeften heeft om te groeien. Daarom gaan we graag met je in gesprek om een ontwikkeltraject op maat te creëren. We luisteren naar jouw ambities en wensen, want alleen op die manier kun jij met plezier naar je werk gaan en de best mogelijke zorg bieden aan je patiënten. Work Happy!

Waardevolle ervaring opdoen als ANIOS

Heb je je pad al uitgestippeld en weet je precies welke specialisatie je wilt doen? De concurrentie is hoog. Daarom is het waardevol om ervaring op te doen als ANIOS. Met de juiste ervaring vergroot je je kansen op een opleidingsplek als basisarts. Bij Lead Healthcare bieden we waardevolle bijscholingen, uitdagende werkplekken en intervisie om je eerste stap in je zorgcarrière te zetten. Samen zoeken we naar een werkplek die het beste bij jou en je wensen past.

Lees meer over onze vacatures en ontdek de mogelijkheden voor jou als basisarts.

Lead Healthcare is oprecht blij dat ik mijn dromen naleef, ook als dat betekent dat ik uit dienst ga. Dat vind ik bijzonder.
Martha - Basisarts