Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorg dragen dat Nederland sneller uit deze crisis komt

Middenin een enorme gezondheidscrisis is veiligheid het grootste goed. Mensen willen zeker weten of ze gezond zijn. Of zeker zijn dat ze veilig naar een evenement kunnen gaan door zichzelf te laten testen. 

Testen voor Toegang

Lead Healthcare is begin 2021 gevraagd om een belangrijke rol te spelen bij het veilig heropenen van Nederland. Wij zijn deze enorme operatie vol energie gestart om Nederland te helpen sneller uit de gezondheidscrisis te komen. Om mensen weer perspectief te bieden op weg naar een mooie toekomst. Waarin we er weer veilig op uit kunnen en weer vrijer kunnen leven.

 

Stichting Open Nederland (SON) heeft via een “Open House Aanbesteding” 7 nieuwe testaanbieders geselecteerd. De prijs die SON deze aanbieders betaalt, is voor Lead Healthcare helaas te laag om haar kwalitatieve dienstverlening voor te blijven uitvoeren. Wij zijn verzocht onze testcapaciteit (van bijna 100.000 testen per dag) af te bouwen.

 

Ga je naar het Songfestival of de Summit Beurs dan kan je nog testen bij een van onze testlocaties via Testen voor Toegang. Voor alle andere pilots, voetbalwedstrijden en Fieldlabs kan je een test boeken bij een van de nieuwe testaanbieders via het boekingsplatform van SON.

 

Door onze 34 COVID teststraten voor Testen voor Toegang hebben wij het mogelijk gemaakt dat mensen weer veilig en vrij naar voetbalwedstrijden, evenementen van Fieldlabs  en de diverse pilots konden gaan.  Zo konden mensen eindelijk weer naar het stadion voor de voetbalwedstrijd Nederland - Letland. Werd vrij en zorgeloos dansen bij de Back to Life concerten weer realiteit. En ging het internationale Eurovisie Songfestival dit jaar toch nog door met flink applaus en gejuich van publiek.

 

Wij willen alle mensen die bij ons getest hebben en al onze partners bedanken voor het samenwerken en het vertrouwen.

Wil jij bijdragen aan de open-up van Nederland?

Kijk eens naar de vacatures en solliciteer, of pak gewoon de telefoon. Wie weet zien we elkaar snel!

Een greep uit onze samenwerkingen