PharmaLead is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt.

We zijn gestart om ons zorgbedrijf te organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken over KPI’s of salaris met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede privé-werk balans, of de aanwezigheid van écht relevante opleidingsmogelijkheden.

 

350+
600+
29
12

Beste Werkgever 2019 - 2020

PharmaLead is door Effectory uitgeroepen tot 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Effectory & Intermediair hebben PharmaLead getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. Het keurmerk laat zien dat werknemers PharmaLead met een gemiddelde score van 7,7 veel beter waarderen dan andere zorgbedrijven, het branchegemiddelde in de categorie Zorg is 7,0.
" Bij Lead Healthcare kan ik me ontwikkelen en begeleid ik zorgprofessionals bij de volgende stap in hun carrière. "
Jonne Graauw, RECRUITER

Aandacht voor onze zorgprofessionals

Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Werkgeluk vormt daarom het uitgangspunt van ons beleid. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkgeluk toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. Dit is de reden dat we ons zorgbedrijf organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken over KPI’s of salaris met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en er zijn écht relevante opleidingsmogelijkheden.