We zijn gestart om ons zorgbedrijf te organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken over KPI’s of salaris met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede privé-werk balans, of de aanwezigheid van écht relevante opleidingsmogelijkheden.

300+
600+
29
11

Beste Werkgever 2018

Op basis van de Beste Werkgevers Score is PharmaLead een 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Dit keurmerk van Effectory & Intermediair heeft getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. Het keurmerk laat zien dat PharmaLead met een gemiddelde score van 7,6 zeer ver boven het branchegemiddelde in de categorie Zorg (7,0) scoort.
" Bij Lead Healthcare kan ik me ontwikkelen en begeleid ik zorgprofessionals bij de volgende stap in hun carriere. "
DAAN GEHRELS, RECRUITER

Aandacht voor onze zorgprofessionals

Bij Lead Healthcare zijn we ervan overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. En het mooie is: hier worden onze klanten en patiënten ook weer blij van. Want een professional die plezier heeft in het werk, zien we allemaal graag komen.