Bij MediLead luisteren we naar jouw individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. We zijn er namelijk van overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Met aandacht maken wij het verschil. Voor iedereen. Door professionals de aandacht te geven die ze verdienen kunnen we werken in de zorg weer de voldoening geven die het ooit had. Alleen wanneer de professional met plezier naar zijn werk gaat krijgt de patiënt de best mogelijke zorg. We gaan voor een toekomst waarin zorgprofessionals weer volop genieten van wat hun baan zo waardevol maakt: écht iets kunnen betekenen voor andere mensen.

Beste Werkgever 2018

Op basis van de Beste Werkgevers Score is MediLead een 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Dit keurmerk van Effectory & Intermediair heeft getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. Het keurmerk laat zien dat MediLead met een gemiddelde score van 7,6 zeer ver boven het branchegemiddelde in de categorie Zorg (7,0) scoort.

Aandacht voor onze zorgprofessionals

Bij Lead Healthcare zijn we ervan overtuigd dat het werkplezier toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. En het mooie is: hier worden onze klanten en patiënten ook weer blij van. Want een professional die plezier heeft in het werk, zien we allemaal graag komen.