De artsen en verpleegkundigen van MediLead ondersteunen zorginstellingen op afdelingen waar de patiënt hen op dat moment het meest nodig heeft. Soms voor een korte, maar vaak voor langere periode. Altijd met het doel om patiënten de best mogelijke zorg te verlenen. Ons team bestaat uit ervaren professionals met plezier in het werk en passie voor het vak. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft.

Bij MediLead geloven we dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Daarom luisteren we aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen we hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Zo kunnen verpleegkundigen bij MediLead hun eigen arbeidsvoorwaarden samenstellen. Iedere professional kan zelf zijn werktijden, reistijden en een eigen leaseauto kiezen! We gaan voor een toekomst waarin de Nederlandse zorgprofessional de gelukkigste zorgprofessional van de wereld is!

Beste Werkgever 2018 - 2019

MediLead is door Effectory uitgeroepen tot een 3 sterren werkgever, de hoogst haalbare ranking. Effectory & Intermediair hebben MediLead getoetst op werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. Het keurmerk laat zien dat werknemers MediLead met een gemiddelde score van 7,9 veel beter waarderen dan andere zorgbedrijven, het branchegemiddelde in de categorie Zorg is 7,0.

Aandacht voor onze zorgprofessionals

Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Werkgeluk vormt daarom het uitgangspunt van ons beleid. We luisteren aandachtig naar de wensen van onze professionals en proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het werkgeluk toeneemt als mensen zich op de werkvloer oprecht gezien voelen, in al hun compleetheid. Altijd. Dit is de reden dat we ons zorgbedrijf organiseren rondom het zogenaamde ‘psychologisch contract’. Dat betekent dat we niet alleen ‘harde’ afspraken over KPI’s of salaris met je maken, maar dat er net zoveel aandacht is voor de ‘zachte’ zaken: de sociale sfeer, een goede werk-privé balans en er zijn écht relevante opleidingsmogelijkheden.