Strawberries & bubbles - Kom zondag ons tennisteam aanmoedigen in Baarn!
Lees hier meer over sterspeler Sidané: “Ik ben groot fan van Nadal en begin er zelfs op te lijken.”

Het Lead Healthcare tennisteam komt uit voor BLTC in Baarn. Zondag 12 mei spelen onze kanjers weer de sterren van de hemel! Kom ons aanmoedigen onder het genot van aardbeien en heerlijke bubbels.

Voor iedere wedstrijd introduceren we één van de spelers, deze week is dat sterspeler Sidané Pontjodikromo:

Hi iedereen,

ik ben Sidané Pontjodikromo en ik ben de jongste speler van het team met mijn 18-jarige leeftijd. Dankzij mijn zus Joany, ben ik als 2-jarig jongetje al gaan tennissen. Ik ging natuurlijk altijd mee naar de toernooien en tenniste dan zelf tegen het oefenmuurtje. Op mijn 12e verhuisde ik naar mijn gastgezin in Doorn. Op deze wijze kon ik mij volledig focussen op mijn tennistrainingen bij Bogtstra en Kempers tennis academy en school. Inmiddels is mijn moeder sinds 3 jaar verhuisd naar Leersum en woon ik daardoor weer fijn thuis in de buurt van Doorn. In 2017 ben ik geslaagd voor mijn havo diploma en tennis ik fulltime bij BK tennis en bij Jong Oranje. Ik ben vier keer Nederlands kampioen geweest in de jeugd. Ik sta momenteel nummer 579 enkelspel en 389 dubbelspel op de ITF ranglijst en nummer 23 enkelspel en nummer 18 dubbelspel van Nederland. Mijn droom is om de nummer 1 van de wereld te zijn. Ik hoop dan ook dat we dit jaar kampioen kunnen worden met dit team.

Door fulltime tennis, reis ik de hele wereld over om Futures te spelen. In de weken dat ik in Nederland ben, train ik zes dagen in de week keer per dag. Daarnaast doe ik ook fysieke en conditietraining. 

Zondag 12 mei gaat het tussen Baarn 1 en Alta 2. De wedstrijden zijn van 10:00-17:00 en er is ons verteld dat de zon gaat schijnen dus laat je door niemand tegenhouden en kom ons aanmoedigen!

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN