Rumeysa Caliskan: “PharmaLead biedt me doorgroeimogelijkheden”
Rumeysa Caliskan is een apothekersassistente die veel in haar mars heeft. Ze wil doorstuderen en doorgroeien. Dat kon niet in de openbare apotheek waar ze werkte. Reden om over te stappen naar PharmaLead, waar ze die mogelijkheid wel heeft.

Sinds ruim een jaar werkt Rumeysa nu als apothekersassistente bij PharmaLead en naar volle tevredenheid. “Het werk is gevarieerd en het bedrijf is heel flexibel. Ze denken met je mee, staan altijd voor je klaar. Als je wilt, kun je extra werken in de zomer of met de feestdagen. Of juist extra vrije dagen opnemen, bijvoorbeeld toen ik ging trouwen. En ze bieden je gelegenheid verder te studeren.” Dat was precies wat Rumeysa wilde. In september begint ze aan de studie manager Zorg en welzijn. “Na een jaar heb ik dan mijn propedeuse en dan kan ik ook via PharmaLead gedetacheerd worden”, vertelt ze. “Ik denk dat manager Zorg en welzijn goed bij mij past: ik houd van contacten, van de zorg, ik heb communicatieve vaardigheden en leiderschap.” 

Ook haar vak als apothekersassistent bevalt haar goed. “Het gaat mij om het helpen van mensen. Daarom sta ik graag in de openbare apotheek. Dat heb ik vijf jaar gedaan voordat ik bij PharmaLead werkte, en ook nu word ik met name gedetacheerd in openbare apotheken.” Ook kreeg ze een opdracht bij een groothandel, waar ze klanten te woord stond over een nieuw softwaresysteem. “Ik heb vooral langlopende opdrachten, dus ik hoef niet elke week ergens anders heen”, vertelt Rumeysa. “Het is wel leuk dat elke apotheek weer anders werkt, zo leer je steeds weer bij.”

Bron: https://www.ua.nl/nieuws/rumeysa-caliskan-pharmalead-biedt-me-doorgroeimogelijkheden

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN