PharmaLead wint voor vijfde keer FD Gazellen Award
Eerste FD Gazellen Award voor PharmaLead in de categorie ‘grote bedrijven'.

PharmaLead heeft wederom een FD Gazellen Award in de wacht gesleept. Echter dit jaar voor het eerst in de categorie ‘grote bedrijven’. Hiermee mogen we ons tot de snelst groeiende bedrijven binnen Nederland rekenen. "Deze award is een erkenning voor ons bedrijf en onze filosofie", aldus David van Hartskamp, CEO & Founder van Lead Healthcare, het moederbedrijf van PharmaLead.

Stijgende trendlijn

PharmaLead behoort al jaren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Sinds 2012 wonnen we FD Gazellen Awards achtereenvolgens in de categorieën ‘klein’, 'middelgroot' en dit jaar voor het eerst in de categorie 'grote bedrijven'. PharmaLead heeft de afgelopen 10 jaar een enorme groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in de apotheekbranche.

Transitie en ambitie
PharmaLead heeft sinds 2006 een grote transformatie doorgemaakt. We begonnen als een detacheringsbureau en zijn vandaag de dag uitgegroeid tot een zorgbedrijf dat de focus volledig legt op het werkgeluk van de zorgprofessional. “Door de jaren heen is ons bureau niet alleen uitgegroeid tot een erkend specialist in de branche, maar ook worden we jaarlijks bestempeld als ‘Beste Werkgever’”. Het ontvangen van deze FD Gazellen Award in de categorie ‘grote bedrijven’ is een geweldig compliment en laat gelijk de toegevoegde waarde zien van de diensten die PharmaLead vandaag de dag biedt. “Bij een snel groeiend bedrijf horen grote ambities. Wij gaan voor een toekomst waarin de zorgprofessional de gelukkigste professional van Nederland is”, aldus David.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN