Oproep aan regio Rotterdam: Kom ons tennisteam paasmaandag 22 APRIL aanmoedigen!
Lees hier meer over de getalenteerde Elke: “Joany en ik, konden elkaar eerst niet uitstaan. Nu zijn we niet meer stuk te krijgen!”

Lead Healthcare sponsort het Baarn 1 hoofdklasse tennisteam. Aanstaande maandag 22 april spelen zij weer voor de Baarnse Lawn Tennis Club (BLTC). Na 1 keer winst en 1 keer verlies gaan we nu weer voor de winst!

Voor iedere wedstrijd introduceren we één van de spelers, deze week is dat de getalenteerde Elke:

Hoi allemaal,

Ik ben Elke Tiel, 23 jaar en woon samen met mijn vriend in Hilversum.

Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan voor mijn passie voor tennis. Door drie keer Nederlands kampioen te zijn geweest en wereldwijd de top 800 gehaald te hebben, heb ik de hele aardbol af mogen reizen, erg gaaf. Door jaren te hebben geleefd als topsporter heb ik geleerd wat discipline, doorzettingsvermogen, drive en ambitie nou eigenlijk is. Omdat ik ook zo’n enorme passie voor muziek heb, heb ik ervoor gekozen om een combinatie van de twee passies te maken. Omdat ik nu jong talent aan het coachen ben, vind ik het belangrijk om zelf nog actief te tennissen, en om natuurlijk fit te blijven. Ik kijk er naar uit om dit seizoen te mogen knallen bij BLTC.

Aanstaande maandag spelen we tegen Victoria 1 in Rotterdam. De wedstrijden zijn van 10:00-17:00 – we zouden het super vinden als je ons komt aanmoedigen!

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN