Leer ons kennen: Quality Advisor Senna van Galen
Vandaag stellen we collega Senna van Galen aan jullie voor. Senna is na haar studie meteen bij Lead Healthcare aan de slag gegaan en vertelt wat er allemaal komt kijken bij haar functie als Quality Advisor.

Wie ben je?

Mijn naam is Senna van Galen, en ik ben 26 lentes jong, of meer dan een kwart eeuw oud. Het is maar hoe je het bekijkt! Ik heb aan de Radboud Universiteit in Nijmegen Spaanse taal en cultuur gestudeerd en vervolgens de Master Interculturele Communicatie in Utrecht afgerond.

Wat doe je zoal bij Lead Healthcare?

Ik werk als Quality Advisor bij Lead Healthcare, wat inhoudt dat ik mij bezighoud met de kwaliteit van de dienstverlening. Ik analyseer de klant –en medewerkerstevredenheid, waarbij de focus op klanttevredenheid ligt.

We groeien hard, zowel intern als extern. Hoe groter een organisatie, hoe complexer het wordt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, en zowel klanten als medewerkers een stem te geven, hebben we de online surveys geïntroduceerd. Deze helpen mij om de tevredenheid te meten en te analyseren. Hoe kunnen we de opdrachtgever nog beter van dienst zijn, zonder de belangen van de professional uit het oog te verliezen?

Daarnaast helpen de inzichten die ik uit de surveys haal mij om samen met verschillende afdelingen de klantbeleving (Customer Experience) te organiseren en optimaliseren. Dit heeft betrekking op hoe de klant ons als organisatie ervaart. Klantbeleving is om die reden in grote mate bepalend voor de klanttevredenheid, waarbij het van belang is om ons te onderscheiden van de markt. Met Customer Experience kunnen we o.a. dit onderscheid maken en klanten langdurig aan ons binden.

Waaruit haal jij je werkgeluk bij Lead Healthcare?

Na mijn afstuderen, had ik niet duidelijk voor ogen wat ik nou precies wilde doen, behalve werkervaring opdoen. Het is meer toeval dan wat anders dat ik hier bijna 3 jaar geleden ben binnengerold, en daar ben ik nog steeds hartstikke blij mee! Ik krijg hier ontzettend veel ruimte om mezelf te ontwikkelen, waarbij er gekeken wordt naar mij als persoon en dat kan ik enorm waarderen.

De informele sfeer hier op kantoor maakt dat het soms meer voelt dan een familie dan als je collega’s. Iedereen is begaan en geïnteresseerd, er wordt veel gelachen en er is altijd tijd voor een potje tafeltennis of een wandeling door de Baarnse bossen. Tegelijkertijd zet iedereen zich 100% in voor de opdrachtgevers en onze collega’s in het veld. Dat maakt het een hele fijne werkomgeving met een gezonde balans.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN