Leer ons kennen: Jonne Graauw - Junior Recruiter
Jonne is medeverantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe PharmaLead professionals. Daarnaast houdt hij wekelijks balletjes hoog op het (kunst)gras!

Wie ben je?

Ik ben Jonne, 31 jaar en woon al mijn hele leven in Utrecht. Ik ben in mijn vrije tijd vaak op een voetbalveld te vinden, zowel op het (kunst)gras als in de zaal. Sinds mei dit jaar ben ik werkzaam bij PharmaLead. 

Wat doe je zoal bij PharmaLead?

In mijn functie als Junior Recruiter ben ik, samen met mijn team, verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe PharmaLead professionals. Dit zijn apothekers, apothekersassistenten of studenten Farmacie. Daarnaast zoeken wij ook kandidaten voor ons moederbedrijf Lead Healthcare, bijvoorbeeld als we versterking nodig hebben op kantoor.

In onze gesprekken met sollicitanten bespreken we hun wensen en kijken we of het bedrijf goed bij ze past. Verder gaan we vaak op pad om (toekomstige) apothekers of apothekersassistenten kennis te laten maken met PharmaLead. We geven onder andere sollicitatietrainingen om studenten te helpen bij de start van hun carrière.

Waaruit haal jij je werkgeluk bij PharmaLead?

Nadat ik een tijdje in een bedrijf heb gewerkt dat meer sport georiënteerd was, ben ik op zoek gegaan naar de volgende stap in mijn carrière. Tijdens deze zoektocht kwam ik toevallig PharmaLead tegen. Een compleet ander bedrijf, maar het sprak me direct aan. De manier van communiceren, de kansen die worden geboden, het belang van werkgeluk en natuurlijk de heerlijke lunch elke dag!

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er ook altijd ruimte voor andere activiteiten, zoals een watergevecht of een hardlooptraining. Dit zorgt voor een relaxte sfeer waarin je productief en dagelijks met plezier naar je werk gaat.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN