Leer ons kennen: Bart Duijveman - Teammanager Artsen
Bart werkt bij MediLead als teammanager Artsen. Naast het intensief begeleiden van artsen, organiseert hij speciale barbeque’s voor artsen in opleiding.

Wie ben je?

Bart Duijveman, 34 jaar oud. Trotse papa van twee prachtige dochters: Inna en Vief. Daarnaast ben ik al een aantal jaar getrouwd met mijn vrouw Sharon. Ik word gelukkig door andere mensen te helpen, te ondersteunen en blij te maken. Choose a job you love, you will never have to work a day in your life!

Hoe cliché dit ook is, het is wel iets waar ik in geloof!

Wat doe je zoal bij MediLead?

Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling voor artsen binnen MediLead. Het doel is het werkgeluk van de artsen die bij ons werken centraal te stellen. Dit doen we door ze persoonlijke aandacht te bieden en ze hun eigen arbeidsvoorwaarden te laten bepalen. Ook hebben ze invloed op de opdrachten waar ze komen te werken. Tijdens deze opdrachten staat de persoonlijke ontwikkeling van de arts op de eerste plek. Waar wil je aan werken? Waar wil je naartoe groeien? Wat heb je nodig om daar te komen? Samen met ons kom jij erachter waar jouw passie precies ligt en wat werkgeluk voor jou betekent.

Waaruit haal jij je werkgeluk bij MediLead?

De mentaliteit bij MediLead is anders, verfrissend en nieuw. Net afgestudeerde artsen zijn de toekomst van ons zorgland. Waarom gaan we hier dan zo beroerd mee om? Dit start al tijdens de coschappen. Er is geen ruimte om je kwetsbaar op te stellen, vragen te stellen of aan te geven dat iets “spannend” is. Bij MediLead wel. Doordat wij onze artsen écht op de eerste plek zetten ontstaat er een veilige werkomgeving. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we. En doordat onze artsen zich gezien voelen en werkgeluk ervaren, ontvangt de patiënt de beste zorg.

 

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN