Lead Healthcare is ‘World-Class Workplace’ voor het 6e jaar op rij!

Wat zijn we trots! Lead Healthcare is uitgeroepen tot World-Class Workplace 2022! Dit betekent dat onze organisatie een voorbeeld is op het gebied van uitstekend werkgeverschap. Organisaties kunnen deze titel alleen verdienen als zij een goede beoordeling krijgen van hun eigen medewerkers. Onze medewerkers hebben ons een zeer positieve beoordeling gegeven waardoor wij boven het gemiddelde scoren in onze branche! 


Over World-Class Workplace 

Effectory heeft een organisatiebrede survey gehouden. Hierin worden medewerkers gevraagd om hun eigen enthousiasme en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Dat Lead Healthcare de onderscheiding World-class Workplace van Effectory ontvangt, betekent dat de eNPS(Employee Net Promotor Score)- en de scores voor werkgeverschap boven de regionale benchmark liggen. 
De benchmarks van Effectory worden bepaald op basis van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden, weten hierdoor zeker dat hun hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.


Zesde jaar op rij

World-Class Workplace was voorheen Beste Werkgevers. Dit is het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap van Nederland. Lead Healthcare behaalde in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 ook al de maximale score van drie sterren in de ‘Beste Werkgeversscan’ van Effectory. Dat wij dit mooie label in 2022 ook weer hebben ontvangen, betekent dat wij de prijs van Effectory al zes jaar op rij krijgen!


Trots

De feedback van onze medewerkers blijven wij gebruiken om onze organisatie continu te verbeteren. Wij horen dagelijks van onze collega’s dat zij zich gezien voelen en mede daardoor veel plezier in hun werk beleven. Zij hebben het gevoel zinvol werk te doen en worden vooral enthousiast van nieuwe taken. Tevens voelen zij zich fit en energiek op de werkvloer. 

Wij zijn ontzettend trots op de massale deelname aan deze survey en natuurlijk de geweldige uitslag. Op naar de zevende keer in 2023!
 

Een greep uit onze samenwerkingen