Lead Healthcare, beste werkgever 2018-2019
Lead Healthcare hecht veel waarde aan de werkervaring en het werkplezier van onze professionals. Om deze reden voeren wij de Beste Werkgeversscan uit van Effectory.

In 2017 werden we beoordeeld met een 7,6 en mochten hierdoor het driesterren keurmerk van de Beste Werkgever voeren. Dit jaar hebben wij wederom onze professionals gevraagd om zijn/haar mening te delen over het werken bij Lead Healthcare en zijn ontzettend trots op het resultaat.

In 2018 is Lead Healthcare beoordeeld met een 7,9 en we mogen wederom het driesterren keurmerk dragen! Met dit cijfer scoren we ver boven het gemiddelde en horen ook dit jaar weer bij de beste werkgevers in de zorg. We streven naar werkgeluk bij onze professionals en zijn dus ook altijd benieuwd naar eventuele verbeteringen.

Door middel van de Beste Werkgeversscan weten we wat er speelt bij onze professionals en weten we wat er nóg beter kan. Samen zorgen we ervoor dat werken in de zorg weer de voldoening krijgt die het ooit had. Hiervoor blijven wij ons voor de volle 100% inzetten. Wij willen al onze professionals bedanken voor dit mooie resultaat.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN