Joany Pontjodikromo speelt in Lead Healthcare tennisteam
Benieuwd naar het tennisteam? Lees hier meer over onze topper Joany. “Sidané en ik gaan schitteren in de mixdubbel als broer en zus. Hier heb ik heel lang naar uitgekeken."

Lead Healthcare is een samenwerking aangegaan met BLTC - de Baarnse Lawn Tennis Club. We zijn trots dat we een hoofdklasseteam mogen sponsoren met onder andere tennistalent Joany Pontjodikromo, tevens accountmanager bij PharmaLead. De eerste tenniswedstrijd van Lead Healthcare’s topteam BAARN 1 is aanstaande zondag 7 april op de Tennisclub Albertus Magnus in Groningen.

Voorafgaand aan iedere wedstrijd introduceren we één van de spelers, allereerst geven we het woord aan onze eigen Joany:

Hi nieuwe clubgenoten, ik ben Joany Pontjodikromo, 28 jaren jong en kom oorspronkelijk uit Groningen, maar woon nu samen met mijn vriend in Amsterdam. Op mijn 9e ben ik begonnen met tennissen met rechts. Inmiddels tennis ik al 18 jaar lang met links. Op mijn 16 bereikte ik de top 5 van Nederland in de jeugd. Mijn grootste overwinningen zijn, 2 viersterren toernooien in de jeugd en NRT4* in Stadskanaal. Momenteel sta ik nummer 23 van Nederland in de singel en nummer 21 van Nederland in de dubbel. In Groningen heb ik in 2016 mijn studie farmacie afgerond. Ik werk nu iets langer dan 2,5 jaar als accountmanager bij Lead Healthcare, de hoofdsponsor van ons team. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar voor BLTC te mogen spelen met mijn vrienden en familie. In de drie keren dat we thuis spelen hopen wij te zorgen voor mooie wedstrijden en een ontzettend goede sfeer. Maar dit kunnen we natuurlijk niet zonder onze collega's! Graag nodig ik jullie van harte uit om ons aan te komen moedigen en elkaar te leren kennen. Tot snel!

Fun fact: Sidané en ik gaan schitteren in de mixdubbel als broer en zus. Hier heb ik heel lang naar uitgekeken.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN