Aanstaande ZONDAG 19 MEI strijden onze tennissterren in Leiden!
Lees hier meer over onze kanjer Marrit: “Om de verloving tussen mij en Nassim in stand te houden, zullen wij niet samen mixen :)”

Lead Healthcare sponsort het BLTC hoofdklasse tennisteam. Aanstaande zondag 19 mei spelen zij weer in Leiden. Na de prachtige 7-1 overwinning van afgelopen week zijn ze er weer helemaal klaar voor!

Voor iedere wedstrijd introduceren we één van de spelers, deze week is dat Marrit:

Hoi! Ik ben Marrit, woon in Amsterdam en speel rechtshandig. Ik kijk er super naar uit om dit jaar voor BLTC uit te komen! Mijn meest bijzondere tennis ervaringen tot nu toe: fed cup spelen, nederlandse kampioenschappen bij de jeugd singel en senioren dubbel en mix winnen en alle grandslams bij de jeugd spelen. Mijn hoogste ranking was top 20 van de wereld bij de jeugd en top 550 WTA. Op mijn 17e ben ik collegetennis in Amerika gaan spelen, wat een geweldige ervaring was. Momenteel sta ik nummer 8 van Nederland in de singel en nummer 11 in de dubbel. Naast het tennisleven, heb ik ook 4 jaar van de business wereld geproefd als accountant bij Ernst & Young. Momenteel bezig met studie voedingsdeskundige en een half jaar de wereld rondgereisd.

Zondag 19 mei gaat het tussen Dekker Tennis 1 en Baarn 1. De wedstrijden zijn van 10:00-17:00 – dus woon je in de buurt? Kom ons dan aanmoedigen.

LEES OOK DE VOLGENDE ARTIKELEN