Overslaan en naar de inhoud gaan

Zorgverleners

Vanuit ons hoofdkantoor in Baarn helpen wij dagelijks zorginstellingen met specifieke zorgvragen. Van tijdelijke en specialistische ondersteuning op de vloer, tot innovatieve technologieën en preventieve diagnostiek: wij zijn jouw partner in de zorg.  


Met 1000+ zorgprofessionals in vaste dienst, 600+ ZZP’ers en onze kantoormedewerkers helpen wij de zorg te vernieuwen en verbeteren. Allemaal om onze missie waar te maken: een gelukkiger, gezonder en langer leven voor iedereen. 

Apotheek

Apotheek

Lead Healthcare is partner van apotheken door heel Nederland. Wij bieden specialistische ondersteuning op de werkvloer. Je kunt hierbij denken aan vragen op het gebied van ICT, logistiek, zorg- en procesoptimalisatie.

Zorg

Zorg

Lead Healthcare helpt dagelijks zorginstellingen bij hun specifieke zorgvragen. Van tijdelijke en specialistische ondersteuning op de werkvloer, tot innovatieve technologieën en onze preventieve diagnostiek.

 

Zzp'ers in de zorg

Zzp'ers in de zorg

Bij Lead Healthcare bemiddelen we zelfstandige zorgverleners in heel Nederland. Zzp’ers die net als wij supergemotiveerd zijn om het anders, sneller, plezieriger, slimmer en vooral beter te doen. Iedere dag opnieuw.

Wij zetten zorgverleners in die perfect passen op onze opdrachten bij zorginstellingen

Dit betekent dat wij een zorgverlener pas een opdracht geven wanneer hij/zij toegevoegde waarde kan bieden bij de zorgvraag van de zorginstelling. Bijvoorbeeld om de zorginstelling te voorzien van meer kennis of om specialistische ondersteuning te bieden bij een bepaald zorgproces. 
 

Als opdrachtgever weet jij precies wat je kunt verwachten van onze zorgverleners. Zij zijn gemotiveerd, hebben een ondernemende houding en staan nooit stil qua ontwikkeling. En met ondernemend bedoelen we: vooruitkijken, denken én doen. Zo ervaren zij het meeste werkgeluk en krijgen patiënten de beste zorg.
 

De voordelen van onze samenwerking  

Wij doen alles om onze zorgverleners in hun kracht te zetten, zodat iedereen net dat stapje extra zet. Middels voortgangsgesprekken tijdens de opdrachten waarborgen we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat de zorgverleners hun opdrachten zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. 
 

We reiken hen de juiste technieken en tools aan, zodat we de zorg verder kunnen helpen. Samen met onze opdrachtgevers. Met elkaar kunnen we nieuwe ideeën en technologieën ontwikkelen. We pakken knelpunten aan en ontplooien initiatieven die onze zorg vernieuwen, altijd met de mens centraal. Daarom kijken wij iedere keer weer uit naar nieuwe, mooie samenwerkingen.  

World-Class Workplace 2022

Lead Healthcare is al zes keer op rij uitgeroepen tot World-Class Workplace door Effectory. Net als voorgaande jaren gaven onze werknemers ons cijfers boven het gemiddelde en horen we wederom bij de beste werkgevers in de zorg.

Een greep uit onze samenwerkingen