Overslaan en naar de inhoud gaan

Human Resources

Werken in de zorg geeft veel voldoening, maar soms is het ook best pittig. Wij zien dat. Want bij ons is je leidinggevende iemand die precies hetzelfde werk doet als jij - en altijd beschikbaar voor een goed gesprek.


Wij hebben drie Human Resource bedrijven: MediLead / PharmaLead / InterLead

PharmaLead

PharmaLead

PharmaLead is partner van apotheken in heel Nederland. Wij bieden apotheken ondersteuning bij onderbezetting en vragen op het gebied van ICT, logistiek, zorg- en procesoptimalisatie.

MediLead

MediLead

De artsen en verpleegkundigen van MediLead ondersteunen zorginstellingen op afdelingen waar de patiënt hen het meest nodig heeft. Wij werken met aandacht. Dat is wat ons vak zo nodig heeft.

InterLead

InterLead

Wij bemiddelen zelfstandige zorgprofessionals in heel Nederland. ZZP’ers die net als wij supergemotiveerd zijn om het anders, sneller, plezieriger, slimmer en vooral beter te doen.

Beste Werkgever 2020/2021

Voor de vierde keer op rij is Lead Healthcare als driesterrenwerkgever uit De Beste Werkgever scan van Effectory gekomen. Net als andere jaren scoren onze werknemers ver boven het gemiddelde en horen we wederom bij de beste werkgevers in de zorg.

Een greep uit onze samenwerkingen