Ondernemend de zorg vooruithelpen.

Lead Healthcare maakt preventieve diagnostiek mogelijk

Om langer, gelukkiger en gezonder te leven, is preventieve diagnostiek noodzakelijk. Zo krijgen we sneller inzicht in onze gezondheid en zijn we in staat om in een vroeg stadium actie te ondernemen. Lead Healthcare maakt dit mogelijk door het uitvoeren en analyseren van testen.  

Lead Healthcare is ervan overtuigd dat het inzetten van preventieve diagnostiek een groot verschil kan maken. Niet alleen voor de reguliere zorg, maar ook tijdens een pandemie. Zo heeft Lead Healthcare tijdens de coronacrisis meerdere testfaciliteiten gelanceerd, om bij te dragen aan het veilig heropenen van Nederland.  

Onze diagnostische diensten zijn zeer breed. Van het uitvoeren en analyseren van testen, tot het mogelijk maken van bepaalde diagnostiek.  

Officieel testpartner Eurovisie Songfestival 2021

In 2020 werd het Eurovisie Songfestival afgelast, maar in 2021 kon het evenement doorgaan dankzij de ‘safe bubble’ van Lead Healthcare. Gedurende 6 weken werden alle mensen die meewerkten aan het Songfestival dagelijks getest. Van presentatoren, zangers en pers, tot de licht-, geluid- en cameraploegen. In totaal hebben we ruim 55.000 testen afgenomen. De testuitslagen werden op locatie afgelezen en waren steeds binnen 15 minuten bekend. De uitslagen werden vervolgens gekoppeld aan persoonlijke toegangsbadges. Zonder badge met geldige testuitslag, kreeg men geen toegang tot Ahoy. Dit zorgde ervoor dat het event voor iedereen veilig kon plaatsvinden. Bij deelnemers en medewerkers die na afloop terug naar het buitenland vlogen, nam Lead Healthcare ook de speciale reistesten af.

Lead Healthcare X Invictus Games Den Haag 2022

Lead Healthcare heeft samen met een Covid-team van de Invictus Games Den Haag 2020 (vond plaats in april 2022) besmettingen gemonitord om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen voor alle deelnemers, medewerkers, vrienden en familie. Als faciliterende partij, boden wij advies, materiaal en monitoring van besmettingen en reiscertificaten. Alle deelnemers werden dagelijks getest in het Zuiderpark en alle deelnemende hotels van het sportevenement, met behulp van drie mobiele teams. Voor vrienden en familie van de deelnemers is een speciale website ontwikkeld waar zij zelf hun test konden inplannen.

De voordelen van onze diagnostiek:

  • Zowel laboratoriumprocessen als het delen van (test)uitslagen met personen zijn geautomatiseerd, en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.
  • NEN-7510 gecertificeerd. Zo weten onze opdrachtgevers en zorgverleners dat hun gezondheids- en persoonsgegevens veilig zijn.
  • Robuust en geschikt voor hoge volumes. Wij hebben genoeg test capaciteit om in groten getale ondersteuning te bieden.
  • Onze diagnostiek kan op maat worden aangeboden. Voor kleine aantallen en grote hoeveelheden.