Overslaan en naar de inhoud gaan

Diagnostiek

Om langer, gelukkiger en gezonder te leven, is preventieve diagnostiek noodzakelijk. Lead Healthcare maakt dit mogelijk door het uitvoeren en analyseren van testen. 

Professioneel testpartner tijdens evenementen

Ons mobiele testteam is ook inzetbaar tijdens grotere evenementen. Wij waren officieel testpartner tijdens het Eurovisie Songfestival 2021, waar ruim 55.000 bezoekers zijn getest. Ons mobiele testteam verzorgde tijdens de Invictus Games in 2022 alle dagelijkse testen van de topsporters en familieleden (én koninklijk bezoek).

Officieel testpartner Eurovisie Songfestival 2021

In 2020 werd het Eurovisie Songfestival afgelast, maar in 2021 kon het evenement doorgaan dankzij de ‘safe bubble’ van Lead Healthcare. Gedurende 5-6 weken lang werden alle mensen die meewerkten aan het Songfestival dagelijks getest. Van presentatoren, zangers en pers, tot de licht-, geluid- en cameraploegen. In totaal hebben we ruim 55.000 testen afgenomen.  
 

De testuitslagen werden op locatie afgelezen en waren steeds binnen 15 minuten bekend. De uitslagen werden vervolgens gekoppeld aan persoonlijke toegangsbadges. Zonder badge met geldige testuitslag, kreeg men geen toegang tot Ahoy. Dit zorgde ervoor dat het event voor iedereen veilig kon plaatsvinden. 

Bij deelnemers en medewerkers die na afloop terug naar het buitenland vlogen, nam Lead Healthcare ook de speciale reistesten af. 

Lead Healthcare X Invictus Games Den Haag 2022

Lead Healthcare heeft samen met een Covid-team van de Invictus Games Den Haag 2020 (vond plaats in april 2022) besmettingen gemonitord om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen voor alle deelnemers, medewerkers, vrienden en familie. 


Als faciliterende partij, boden wij advies, materiaal en monitoring van besmettingen en reiscertificaten. Alle deelnemers werden dagelijks getest in het Zuiderpark en alle deelnemende hotels van het sportevenement, met behulp van drie mobiele teams. Voor vrienden en familie van de deelnemers is een speciale website ontwikkeld waar zij zelf hun test konden inplannen.

Een greep uit onze samenwerkingen