Overslaan en naar de inhoud gaan

Covid Services

Lead Healthcare werkt actief aan de heropening van Nederland. Met onze Covid dienstverlening vanuit eigen testfaciliteiten en bij klanten op locatie, hebben wij landelijke dekking.

 

Ga voor meer informatie naar de website van onze Covid Services:
www.leadhealthcare-covidservices.nl

Lead Healthcare werkt actief aan de heropening van Nederland.

Met onze Covid dienstverlening vanuit eigen testfaciliteiten en bij klanten op locatie, werken wij voor diverse sectoren en door heel het land. Dagelijks testen wij vele zakelijke klanten en burgers in onze eigen testlocaties. Wij organiseren toegangstesten en de daarbij benodigde IT samen met Stichting Open Nederland. Denk aan de interland Nederland-Letland en het Eurovisie Songfestival.

Wij organiseren het testen en de IT in de pilot van het ministerie van OCW in regio Amsterdam. Met de pilot willen de onderwijsinstellingen onderzoeken hoe op termijn meer onderwijs op locatie mogelijk gemaakt kan worden in coronatijd.

Ook testen wij dagelijks bij bedrijven op locatie. Dit doen wij afhankelijk van de vraag en mogelijkheden met door het RIVM gevalideerde sneltesten en PCR-testen. Wij gebruiken onze veilige en zelf ontwikkelde end-to-end IT oplossing en werken conform NEN-7510, NEN-7512 en NEN-7513. Waar nodig bouwen wij maatwerk. 

Bij een van onze klanten hebben we toestemming om de Spironose van Breathomix te gebruiken. Daarin zijn wij uniek in Nederland. 
 

Een greep uit onze samenwerkingen