Overslaan en naar de inhoud gaan

Covid Services

Zorg dragen dat Nederland sneller uit deze crisis komt

Middenin een enorme gezondheidscrisis is veiligheid het grootste goed. Mensen willen zeker weten of ze gezond zijn. Of zeker zijn dat ze met een gerust hart naar een evenement of reisbestemming kunnen gaan door zichzelf te laten testen. 

Lead Healthcare werkt als officieel testpartner actief aan de heropening van Nederland.

Wij zijn begin 2021 gevraagd om een belangrijke rol te spelen bij het veilig heropenen van Nederland. Waarin we er weer veilig op uit kunnen en weer vrijer kunnen leven. Met onze Covid dienstverlening vanuit eigen testfaciliteiten en bij klanten op locatie, hebben wij een landelijk netwerk voor het afnemen van corona testen.

 

Per 1 juni doet Lead Healthcare niet meer mee met Testen voor Toegang omdat wij ons niet kunnen vinden in de gewijzigde strategie en bij behorende voorwaarden van Stichting Open Nederland. Wel zijn wij door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gecontracteerd als commerciële testlocatie voor het afnemen gratis testen voor reizen.

 

Ook zijn wij de officiële test partner van reisbrancheorganisatie ANVR. Daarnaast bieden wij event organisaties zekerheid door vooraf gegarandeerd corona testcapaciteit bij ons te reserveren. Voor het veilig toelaten van crew bezoekers.

 

Lees meer over testen voor reizen

 

Lees meer over testen voor evenementen

Wil jij bijdragen aan het veilig heropenen van Nederland?

Kijk eens naar de vacatures en solliciteer, of pak gewoon de telefoon. Wie weet zien we elkaar snel!

Een greep uit onze samenwerkingen