Overslaan en naar de inhoud gaan

Cultuur

Bij Lead Healthcare doen we het net even anders. Wij zijn continu in ontwikkeling, blijven optimistisch en handelen met een ondernemende houding. We worden geleid door onze sterke visie. Met een betrokken en open blik naar de wereld om ons heen, zoeken we steeds weer naar andere manieren om de zorg te vernieuwen.   

De mens centraal

In alles wat we doen, staat de mens centraal: de patiënt, en de zorgverlener, de klant en de collega. Wij zetten onze mensen in hun kracht en stimuleren hen het beste uit zichzelf te halen. Want een zorgverlener die werkplezier en werkgeluk ervaart, kan meer bijdragen aan de grote positieve impact die wij willen maken: gelukkiger, gezonder en langer leven. 

Welkom bij Lead Healthcare

Inclusiviteit  

Bij Lead Healthcare hebben we een cultuur gecreëerd waarin inclusiviteit wordt omarmd. Iedereen kan zichzelf zijn. We worden verbonden door onze passie voor de zorg en onze ondernemende houding. We slaan de handen ineen en helpen elkaar, en zetten net dat stapje extra om tot het beste resultaat te komen.    

  

Werken & ontspannen  

Wij vinden het belangrijk dat onze mensen met plezier naar het werk gaan. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin we samenwerken én samen ontspannen. Van teamuitjes tot grote events: we komen geregeld samen in onze karakteristieke kantoorvilla in Baarn.   

 

Vitality  

We zeggen niet alleen dat we de werk en privé balans van onze mensen belangrijk vinden, maar handelen daar ook naar. Ons speciale Vitality team zorgt voor de nodige ontspanning. Naast een dagelijks vers bereide vegetarische lunch en gezonde smoothies, verzorgen zij yoga-klasjes, bootcamp sessies en zo nu en dan zelfs een stoelmassage!   

Onze kernwaarden  

Ons succes is gebaseerd op onze kernwaarden: ontwikkeling, ondernemend en persoonlijk. Deze waarden laten niet alleen zien wie we zijn en waar we voor staan. Ze vertellen ook hoe we met elkaar, onze partners en vraagstukken in de zorg omgaan.   

Een hecht team met super leuke collega’s

Als zorgverlener bij Lead Healthcare ben je onderdeel van een club. Een grote club van 1000+ collega’s in de zorg. Wij combineren aandacht voor ontwikkeling, gezondheid, lichaam en geest, vitaliteit, fun en verbinding. Daarom organiseren wij regelmatig leuke activiteiten. Van compleet verzorgde lunches tot gezellige teamuitjes en twee keer per jaar een groot feest! 

Image
zomerfeest
Image
Amsterdamse zomer
Image
zomerfeest2
Image
borrel

Een greep uit onze samenwerkingen