Overslaan en naar de inhoud gaan

Cultuur

Lead Healthcare kijkt met een medische- én ondernemende bril naar de zorg. Door het anders, sneller, plezieriger en slimmer te doen, valt er veel te optimaliseren.

Welkom bij Lead Healthcare

Geen mooier vak dan de zorg. En ook een heel belangrijk vak, zoals de coronacrisis ons weer extra duidelijk heeft gemaakt. Maar de zorg staat ook onder druk. Patiënten zijn veeleisende zorgconsumenten geworden. Tegelijkertijd ervaren zorgprofessionals hoge administratieve druk. Zorgprofessionals willen het beste voor de patiënt, maar worden soms tegengewerkt door het systeem,  vergeten zichzelf en raken overbelast.

Dit moet anders. Zorgorganisaties, -professionals en patiënten verdienen veel beter! En dat kan ook als we niet alleen met een medische-, maar ook met een ondernemende bril naar de zorg kijken. 
 

Hét ondernemende zorgbedrijf

Bij Lead Healthcare durven we dingen echt anders aan te pakken. 

In de Coronacrisis hebben wij vanuit medische expertise en ondernemerschap een landelijk dekkend netwerk van testfaciliteiten opgezet en Covid dienstverlening bij organisaties op locatie. Als betrokken onderneming werken wij samen met de overheid en dragen we actief bij  aan de heropening van Nederland.

Het Lead Healthcare bedrijf MediLead is de thuisbasis geworden van een prachtig team artsen en verpleegkundigen. De sterke basis, medische expertise en ons ondernemerschap maken dit bedrijf de snelst groeiende in haar sector.

In 2007 waren wij pioniers door als eerste niet-apotheekbedrijf apothekers in vaste dienst te nemen, gericht op te leiden en in te zetten op diverse projecten bij onze klanten. Inmiddels zijn wij met PharmaLead een van de grootste werkgevers van de apotheekbranche.

Wat ons verder typeert is dat al onze collega’s , oprechte aandacht hebben voor klanten, collega’s, patiënten en andere mensen die ze ontmoeten. Wij hebben gewoon veel plezier in wat we doen en zijn supergemotiveerd om de zorg in Nederland vooruit te helpen. Iedere dag weer willen we ‘t anders, sneller, vriendelijker, slimmer en vooral beter doen. 
 

Lead Healthcare hoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland

In 2020 ontvingen wij  voor de zesde keer een FD Gazelle award van het Financieele Dagblad. Ook zijn we door het Erasmus Center of Entrepreneurship opgenomen in de lijst van Nederlands meest veelbelovende Scale-Ups.

2017/18/19/20 haalden wij de maximale score van drie sterren in de ‘beste werkgeversscan’ van Effectory. We horen dagelijks van onze collega’s dat ze zich gezien voelen en mede daardoor veel voldoening ervaren.
 

Een greep uit onze samenwerkingen