Wil jij ook werken bij een van de beste werkgevers in de zorg? Solliciteer dan op een van onze vacatures! Lead Healthcare hoort bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2018 kregen wij voor de derde keer op rij een FD Gazelle van het Financieel Dagblad, ook zijn we door het Erasmus Center of Entrepreneurship opgenomen in de lijst van Nederlands meest belovende Scale-Ups.

Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. Dat leidde ook in 2019 tot de maximale score van drie sterren in de ‘beste werkgeversscan’ van Effectory. Maar we horen het ook dagelijks van onze collega’s: ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening.
openstaande vacatures

Onze arbeidsvoorwaarden

Het werkgeluk van onze collega's staat bij ons voorop. Goede arbeidsvoorwaarden zijn daarbij erg belangrijk. Naast een goed salaris krijg je bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en maken we tijd voor ontspanning en plezier.
" Bij Lead Healthcare kan ik me ontwikkelen en begeleid ik zorgprofessionals bij de volgende stap in hun carrière. "
Jonne Graauw, RECRUITER

Pas jij bij ons?

Vind je afwisseling leuk en krijg je energie van nieuwe uitdagingen? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken! We zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze collega’s die ons team komen versterken.
Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.